24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

010-300 9153

010-300 9153

24/7 directe hulp! Rotterdam Loodgieter Snel en Goedkoop!
010-300 9153

Lekkage Rotterdam

Niets is vervelender als een lekkage in uw eigen huis, of de lekkage nu veroorzaakt word door een lekke waterleiding, een lekke afvoer of misschien lekkage aan het dak tijdens een zware regenbui. Heeft u last van een lekkage? Woont u in Rotterdam of omgeving? Bel dan snel met onze loodgieters in Rotterdam op telefoonnummer 010-3009153. Ons Rotterdamse installatie bedrijf is dag en nacht, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle denkbare lekkages in en rond uw woning. Bel ons en wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe om het probleem te verhelpen.

loodgieter-rotterdamLekkage badkamer of keuken

De meest voorkomende lekkages vinden wij in de badkamer en in de keuken. Bij de badkamer komt het vaak voor dat het water niet goed wegspoeld door bijvoorbeeld een verstopping in de afvoer, door deze verstopping loopt het water vaak niet goed weg de afvoer in maar zoekt een andere weg. Dit kan resulteren in lelijke lekvlekken aan het plafond van de ondergelegen ruimte, of vocht vlekken of lekkage in de naastgelegen ruimte. Dus wilt u een lekkage in de douche voorkomen? Wees er dan snel bij als het water niet goed wegloopt in uw douchecabine of bad.

Lekkages in keukens komen vaak voor onder de spoelbak. Dit komt dan bijvoorbeeld door een defecte sifon of een onderdeel van de afvoer. Wat ook een veel voorkomende oorzaak is van een lekkage onder de spoelbak is een ondeugdelijke of sterk verouderde aansluiting van de waterleiding naar de waterkraan boven de spoelbak.

Gas lekkage Loodgieter Rotterdam spoed

Een hele andere vorm van lekkage in een gas lekkage. Ruikt u een gaslucht in huis? Of merkt u een gas lekkage op? Zet dan direct ramen en deuren open, zet geen afzuiging of andere Electra aan ook niet het licht. En bel met spoed onze loodgieter Rotterdam spoed service op telefoonnummer 010-3009153. Wij komen direct naar u toe om de lekkage op te sporen en deze ook direct te verhelpen. Preventief onderhoud en inspectie Wilt u lekkage voorkomen? Neem dan eens contact op met ons loodgietersbedrijf uit Rotterdam voor een inspectie ronde lans alle waterleidingen, water afvoeren en gasleidingen. Onze loodgieters kunnen zien of er zwakke of verouderde delen in het leidingwerk aanwezig zijn. Op basis van deze inspectie ronde kunnen wij een advies geven om eventueel zwakke punten te vervangen of juist de zekerheid geven dat alles in uw woning in orde is.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een inspectie ronde in uw woning? Neem dan gerust eens contact op met ons loodgietersbedrijf in Rotterdam via telefoonnummer 010-3009153. Wij staan u graag ter woord om een afspraak te maken.

Direct een loodgieter aan de lijn

Heeft u met spoed een loodgieter nodig in Rotterdam of omstreken? Ons loodgieters bedrijf is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle denkbare problemen mwet uw water toevoer en water afvoer. Wij verhelpen lekkage,s ontstoppen afvoeren en riool. Bel ons op 010 – 300 91 53 24/7 bereikbaar!

Werkzaam in heel Rotterdam

Ons loodgietersbedrijf is werkzaam in geheel Rotterdam en omgeving, dus zoekt u een loodgieter in de deelgemeenten: Kralingen, Delfshaven, Overschie, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Noord, of Hoogvliet? Neem dan snel contact met ons op via telefoonnummer 010-3009153 en krijg direct een loodgieter uit Rotterdam aan de lijn.

Ontstoppen van Riool

Heeft u problemen met de riolering in Rotterdam? Loopt het water niet meer weg in de afvoer? Naam dan snel contact op met ons loodgietersbedrijf. Wij zijn snel ter plaatse en beschikken over de modernste apparatuur om een lekkage op te sporen en te verhelpen. slechts één telefoontje en wij lossen het op!

Goed, Snel en betrouwbaar

Onze loodgieters spoed service is 24 uur per dag bereikbaar voor alle spoed gevallen, wij zijn snel ter plaatse en proberen ook het probleem wat u heeft zo snel mogelijk te verhelpen. Op deze manier proberen wij iedere klant Goed, Snel en Betrouwbaar te helpen zodat het probleem opgelost is en niet meer voorkomt!

Rotterdam loodgieters 24 uur

Onze Loodgieters uit Rotterdam zijn 24/7 Bereikbaar voor alle denkbare Spoed klussen zoals Lekkages of verstoppingen...

lees meer>

Windschade

Dakpannen van uw huis gewaaid? Of is het bitumen dak los geraakt door extreme wind? Neem dan contact op met de loodgieter uit Rotterdam... lees meer>

Regenschade

Heeft u met spoed een Loodgieter in Rotterdam nodig? Neem dan snel contact op met ons loodgietersbedrijf uit Rotterdam...

lees meer>

“#Lekkage? Wij van #Loodgieters #Rotterdam sporen alle lekkages op om vervolgens het probleem op te lossen. Tel: 010 - 300 9153”