24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

010-300 9153

010-300 9153

24/7 directe hulp! Rotterdam Loodgieter Snel en Goedkoop!
010-300 9153

loodgieter Rotterdam Kralingen

Ons loodgietersbedrijf uit Rotterdam is natuurlijk niet actief in Rotterdam centrum maar ook in alle deelgemeenten er omheen. Zoekt u bijvoorbeeld een loodgieter in Rotterdam Kralingen bent u bij ons op het juiste adres! Bel voor spoedgevallen 24/7 op telefoonnummer 010-3009153. Wij komen dan zo spoedig mogelijk naar u toe om het probleem op te lossen.

Iedere montuur beschikt over een goed uitgeruste service auto om verstoppingen op te sporen en te verhelpen, het riool te ontstoppen en lekkende waterleidingen te dichten. Voor ieder probleem hebben wij een oplossing!

24 uur loodgieter spoed servicekralingen-rotterdam-loodgieter

Ons loodgietersbedrijf is dag en nacht bereikbaar voor alle denkbare spoedgevallen in Rotterdam Kralingen. Heeft u bijvoorbeeld een lekkage? Zit uw afvoer verstopt? Zit uw WC verstopt? Neem dan snel contact met ons op via telefoonnummer 010-3009153, geef door waar u zich bevind en wat het probleem is. Onze loodgieter komt dan zo spoedig mogelijk naar u toe om deze ongemakken met uw waterleiding of afvoer systeem op te lossen.

Diverse loodgieter werkzaamheden

Naast onze 24 uur spoed dienst kunt u ons ook bellen voor diverse standaard werkzaamheden. Denk hierbij aan het laten plaatsen van nieuw sanitair, het verbouwen van de badkamer of het laten plaatsen van een extra wateraansluiting voor bijvoorbeeld de vaatwasser, wasmachine of misschien wel een buitenkraan. Daarnaast kunnen wij ook uw huidige aansluitingen verleggen.

loodgieter-rotterdamWil u bijvoorbeeld de wasmachine in een andere ruimte plaatsen maar zitten hier geen aansluitingen? Of misschien wilt u de keuken verbouwen maar moeten hiervoor de leidingen verlegt worden? Onze loodgieters in Rotterdam Kralingen kunnen dit allemaal voor u doen en pakken iedere klus aan! Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie? Neem dan gerust eens contact met ons op via telefoonnummer 010-3009153

Werkzaam in heel Rotterdam en omgeving

Ons loodgietersbedrijf is werkzaam in geheel Rotterdam en omgeving, dus zoekt u een loodgieter in de deelgemeenten: Kralingen, Delfshaven, Overschie, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Noord, of Hoogvliet? Neem dan snel contact met ons op via telefoonnummer 010-3009153 en krijg direct een loodgieter uit Rotterdam aan de lijn.

“Net klaar met een #spoed klus in #Rotterdam #Kralingen, wc spoelt weer door! Ook een #loodgieter nodig? Bel 010-3009153”