24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

010-300 9153

010-300 9153

24/7 directe hulp! Rotterdam Loodgieter Snel en Goedkoop!
010-300 9153

Loodgieter Rotterdam Noord

loodgieter-rotterdamZoekt u een loodgieter in Rotterdam Noord? Neem dan contact op met ons loodgietersbedrijf uit Rotterdam. Wij zijn actief in heel Rotterdam en omgeving en zijn altijd spoedig ter plaatse. Wij beschikken over een 24 uur loodgieter spoed service welke dag en nacht bereikbaar is voor alle denkbare ongemakken die u kunt hebben met uw waterleiding of met uw water afvoer. Heeft u problemen met het water? Loopt het water niet meer weg in de WC? Stroomt het water waar u geen water wilt hebben? Neem dan snel contact op met onze loodgieter in Rotterdam noord. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 010 – 300 9153.

Verstopte WC

We zijn er allemaal aan gewent, je trekt de WC door en het water spoelt uit de spoelbak de WC pot in, vervolgens loopt het water netjes weg de riolering in. Maar… Wat als dit eens niet gebeurt? Het water blijft in de WC staan en loopt niet weg? U wilt de WC doorspoelen maar er gebeurt niets? Neem dan snel contact op met onze loodgieters uit Rotterdam Noord. Wij zijn snel ter plaatse en zoeken het probleem op. Zit er een verstopping in de afvoer? Is het riool verstopt? Geen probleem, onze loodgieters beschikken altijd over het juiste gereedschap en veel vakkennis om het probleem aan te pakken en binnen no-time op te lossen. Heeft u en verstopte WC? Neem dan direct contact op met ons loodgietersbedrijf.

Rotterdam Noord Loodgieters spoed service 24/7loodgieter-rotterdam-noord

Onze loodgieters staan 24 uur per dag 7 dagen in de week (dus ook op feestdagen) klaar voor alle mensen in Rotterdam Noord die problemen hebben met water toevoer of waterafvoer. Heeft u lekkage? Of heeft u een verstopping? Geen paniek maar bel ons 24/7 service nummer 010 – 300 9153. U krijgt direct een loodgieter aan de lijn, u geeft door waar u zich bevind en wij komen direct naar u toe! +

Werkzaam in heel Rotterdam en omgeving

Ons loodgietersbedrijf is werkzaam in geheel Rotterdam en omgeving, dus zoekt u een loodgieter in de deelgemeenten: Kralingen, Delfshaven, Overschie, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Noord, of Hoogvliet? Neem dan snel contact met ons op via telefoonnummer 010-3009153 en krijg direct een loodgieter uit Rotterdam aan de lijn.

“#Loodgieter service #Rotterdam noord is altijd bereikbaar! 24 uur per dag, 7 dagen in de week! Tel: 010-3009153 ”