24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

010-300 9153

010-300 9153

24/7 directe hulp! Rotterdam Loodgieter Snel en Goedkoop!
010-300 9153

Afvoer verstopt?

Een verstopte afvoer kan erg vervelend zijn, u stapt onder de douche maar het water blijft staan, u wast u handen en het water blijft staan in de gootsteen, de wasmachine pompt het water over de afvoerbuis het water naast de wasmachine en misschien nog wel het meest vervelende.. U spoelt de WC door maar het water loopt niet weg.

Een verstopping kan veel oorzaken hebben, zo komen onze loodgieters in Rotterdam bijvoorbeeld vaak bij een verstopte WC waar overmatig papier in is gegooid. Of bij een verstopte gootsteen waar oud frituurvet door gespoeld is. Deze oorzaken zijn duidelijk te herleiden naar onzorgvuldigheid door de gebruiker. Niemand zou dit met opzet doen, maar als u weet dat dit het resultaat kan zijn kan het voorkomen worden.

Naast deze verklaarbare oorzaken kan het ook komen door verouderd leidingwerk. Vooral bij de oudere woningen in Rotterdam is veel gebruik gemaakt van betonen afvoer systemen. Deze afvoerbuizen van beton gaan na loop van jaren afbrokkelen van binnen uit. Dit word vaak veroorzaak door betonrot. Er valt steeds een beetje meer oud beton in de leiding tot de doorgang zo klein word dat er een verstopping veroorzaakt. Deze betonrot in leidingen is helaas niet te voorkomen zonder groot onderhoud. Bij veel oudere panden in Rotterdam en omgeving zijn deze oude afvoerbuizen al vervangen door PVC leidingen, echter komen wij de oude leidingen nog veel tegen.

Heeft u uw afvoer verstopt? Loopt het water niet meer weg in keuken of badkamer? Neem dan snel contact op met onze loodgieters uit Rotterdam via telefoonnummer 010-3009153. U krijgt direct een loodgieter aan de lijn en zullen snel ter plaatse zijn.

loodgieter-rotterdam24 uur ontstopping service – Loodgieter Rotterdam

Ons loodgietersbedrijf in Rotterdam is 24/7 bereikbaar voor alle denkbare verstoppingen. Zit uw WC verstopt? Of heeft u een verstopte afvoer? Bel ons dan 24 uur per dag. Wij zijn altijd zo snel mogelijk ter plaatse om de verstopping te ontstoppen. Alle Loodgieters uit Rotterdam beschikken over een goed uitgeruste serviceauto met alle benodigde gereedschap voor zowel het opsporen van de verstopping als het oplossen van de ontstopping snel goed en betrouwbaar uit te voeren.

Heeft u een verstopping in Rotterdam of omgeving? Neem dan contact op met ons loodgietersbedrijf via telefoonnummer 010-3009153.

“#Verstopping in #Rotterdam? Wilt u deze verstopping laten #ontstoppen? Bel ons op Tel: 010 - 300 9153 #Loodgieter spoed service”